_PROJEKTIRANJE

Prilikom projektiranja interijera pronalazimo rješenja kojima postižemo sklad i ljepotu, a pritom poštujemo funkciju samog prostora kao i želje i potrebe njegovih korisnika. Možete nam se obratiti za savjete za poboljšanje kvalitete već postojećeg prostora, a mi ćemo voditi brigu o zadanom budžetu te vremenskom roku za izvršenje radova.

Uspješnoj suradnji s klijentom prethodi uvodni razgovor. Nakon pridobivanja potrebnih informacija Atelier tim stvara idejni koncept budućeg interijera. Potom slijedi složen proces izrade projektne dokumentacije, koja se sastoji od provjere projektnog zadatka, izrade idejnog projekta, izrade glavnog projekta s ovjerom ovlaštenog arhitekta te ishođenje građevinske dozvole i ostale dokumentacije neophodne za privođenje kraju konačnoj namjeni objekta.

Osim toga Atelier obavlja kompletnu organizaciju i nadzor nad izvođenjem projekta, kao i nabavu repromaterijala po izuzetno povoljnim cijenama u odnosu na kvalitetu. Brinemo i za izradu svih specifičnih detalja te ostalih elemenata potrebnih za izvođenje radova.